EN RO

Despre noi

S.C. SENAL - COM S.R.L. a fost înființată în anul 1993, ca persoană juridică română, cu capital integral privat. Încă de la data înființării, societatea a fost deţinută de către un asociat unic şi are ca obiecte de activitate interconectate comerțul en-gross cu produse metalurgice, constituirea de stocuri materiale si produse asortate pentru a efectua, la cererea clientilor consumatori, livrari imediate din depozite, efectuarea de operatiuni de import-export si schimburi de materiale ramase disponibile, din activitatea de aprovizionare-desfacere etc.
În anul 2007, S.C. SENAL - COM S.R.L. devine distribuitor autorizat al T.M.K. ARTROM Slatina, parte a grupului TMK care este pentru al treilea an consecutiv pe prima poziție în lume în ceea ce privește volumele fizice de producție realizate în unitățile proprii pe care le deține în Rusia, America și România. Această colaborare a făcut posibilă extinderea gamei de produse prin adăugarea unor noi sortimente, cum ar fi: țevi de înaltă precizie, țevi pentru transport gaze și fluide, pentru aplicații mecanice și țevi pentru schimbătoare de caldură.
S.C. SENAL - COM S.R.L. se axează pe distribuirea țevilor din oțel fără sudură pentru aplicații mecanice, cu diametrul de 6 mm – 812 mm, cu grosimi de perete de 1 mm – 120 mm. Calitățile acestor țevi diferă în funcție de aplicație și solicitările la care sunt supuse: S355J2H, E355, C45E, 20MnV6, 42CrMo4, P265TR2, P265NL, P265 GH, Gr. B, L360NB, 13CrMo4-5, 16Mo3, 10CrMo9-10. În ceea ce privește compoziția chimică a țevilor de înaltă precizie pentru industria constructoare de mașini, distribuim țevi fabricate după standardele DIN 2391 și EN-10305, compoziția chimică fiind diferită de la E235 până la E410, E 460.
Anul 2011 s-a incheiat cu creşterea cifrei de afaceri şi a profitului net, contrar tendinţei generale cauzate de mediul economic instabil. Aceste rezultate au fost validate si de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – S.C. SENAL-COM S.R.L. situandu-se la nivel regional pe locul 2 in ceea ce priveste performanta globala in afaceri.
Ca o privire de ansamblu, urmând o evoluţie organică şi susţinută, S.C. SENAL - COM S.R.L a devenit în câţiva ani unul dintre distribuitorii de ţeavă importanţi la nivel naţional, portofoliul de clienţi mărindu-se considerabil, ajungând în 2012 la un număr de aproximativ 500 clienţi, din toate zonele ţării.

Valori

SERIOZITATE. Ne respectăm partenerii şi considerăm că fiecare produs şi serviciu furnizat trebuie să corespundă unor standarde înalte de performanţă. Ne dorim ca produsele comercializate să fie însoţite de servicii integrate care preîntâmpină nevoile şi aşteptările colaboratorilor noştri.
EXACTITATE. Pentru noi, măsura nu este doar un atribut, ci exigenţa unei colaborări susţinute. Fie că vorbim despre dimensiune sau calitate, ne focalizăm mereu atenţia asupra detaliilor care contează.
NOUTATE. Suntem artizanii propriei noastre reuşite, de aceea ne recreăm în consonanţă cu imperativele mediului de afaceri naţional şi internaţional. Furnizorii, clienţii, serviciile şi produsele noi sunt pentru firma noastră o provocare stategică şi suntem deschişi să explorăm şi să fructificăm orice iniţiativă de cooperare.
ACTUALITATE. Ne propunem să fim mereu pregătiţi pentru cererile clienţilor noştri şi acţionăm cu promptitudine pentru a le satisface în cel mai scurt timp. Stocurile noastre se actualizează permanent, serviciile noastre se modelează în acord cu specificul schimbărilor de pe piaţa de profil, produsele noastre sunt certificate la nivel internaţional.
LOIALITATE. Furnizorii şi clienţii sunt priviţi ca partenerii noştri în drumul spre succes. Constanţa şi corectitudinea colaborării devine în timp o marcă a loialităţii reciproce şi o premisă a parteneriatului pe termen lung.